Sider

onsdag den 9. maj 2012

Masser af besøg

Peters fødselsdag strakte sig næsten over en hel uge, som indledtes med at den hemmelig gæst kom, derefter hans rigtige fødselsdag og til sidst men ikke mindst, 2 af hans venner kom og spiste, så film og overnattede. De fik sat 1 kg. oksefars (burgere)til livs. Søde og venlige var de, men ikke så underligt, at de var nød til at bøvse, efter at have indtaget de mængder mad. Høflige som de var, ventede de med at bøvse til Mogens & jeg ikke var i rummet - men nu er huset uden ret mange døre, så de (bøvsene) var ikke til at overhøre.



Imens havde Mogens & jeg travlt med at rydde op/ud - for vi skulle få besøg af ejeren af huset. Nu er det ingen hemmelighed, at vi er V I L D E med huset, det er en perle, og vi føler os meget heldige ved at være endt lige her. Så vi har også lidt ejer-fornemmelser over huset, og derfor synes vi det var lidt underligt at skulle møde  ejeren her. Det synes han tydeligvis også! Men selvfølgelig skal han se til sit hus, som de er lige så vilde med som os. Og da den første akavet tid var gået, fik vi lidt kage og kaffe på bordet, og fik talt om hvordan det er at bo i udlandet (ejer er bosat i USA).

Weekenden sluttede af med besøg af denne lille nuttede fætter,eller dvs. han kommer på besøg hver dag - og blev ganske rasende, da jeg stod og fotograferede ret så tæt på. Skældte ud og forsøgte at gøre sig stor og mægtig.


Det passer faktisk ikke at weekenden sluttede med besøg efter egernet, det sluttede vel egentligt af med besøg af en meget sulten mus.

Musens ihærdig forsøg på at gnaven sig gennem låget til skraldespanden 

Ingen kommentarer: