Sider

tirsdag den 16. august 2011

Hverdagen banker på

Så nærmer hverdagen sig, synes nu ellers nok godt at vores fælles ferie, kunne ha' været lidt længere.
Viola begyndt på indkøring i Fritten igår, bare en time- i dag var det udvidet til 2 timer, hvor de skulle have frugt med til "frugtstund" sammen med frøknerne Lise Lotte og Victoria. Så er der pause de næste 2 dage, og der bliver sluttet af fredag med 3 timer, og lunch i kantinen. Besøget i kantinen er den store test, for det kræver lidt, at huske at få det hele med sig på bakken, inden man sætter sig ned.
Jeg fik også snakket med lidt forældre idag, primært mødre  - go figure. Det var noget af en nordisk samling med en fra Finland, en fra Sverige, en fra Norge og undertegnede.

Peters hverdag begynder på mandag, men lidt opstart er der, da han begyndte til "friidrott" (atletik) igår, som til vinter går over i skitræning.
Apropos Peter, så er kl. 10.15 - og der skal vist sparkes liv i ham.


I får lige et foto af vores egern. Vi har masse af hasseltræer i haven, som egernet kan more sig med. Vi kan høre og se det sidde og åbne nødder, så skallerne flyver om ørerne på os. Desværre er der noget sygdom i træerne, for nødderne falder af, og der er ingenting i dem.

Ingen kommentarer: