Sider

fredag den 13. januar 2012

Håber

Igår væltede det ned med en ordentlig omgang slud - hen under aften blev det frost - hvilket betød at vi her til morgen blev budt velkommen af et islag over det hele. Det resulterede i en lettere gakket gangart, jeg skulle vist have haft strømperne udenpå støvlerne, eller måske endda et par skøjter.

Ugen er gået, og vi er igang med hverdagen igen, Peter har fået de første lektier for og Viola er nået til tallet 7. Viola fik også en opgave i tirsdag, hvor en af retterne til frokost var blodpudding , opgaven lød på at smage en lille smule, og komme hjem og anmelde. Lad mig bare sige, at anmeldelsen var ikke særlig positiv. Hvilket jeg ikke kan fortænke hende i, stivnet svineblod har aldrig været mig.

Nu glæder vi os til weekenden, og til at Mogens kommer hjem fra Las Vegas med en kuffert fyldt med Converse og Blueberry Bagels. Også håber vi på at det sne der falder lige nu, udvikler sig til en lille snestorm.








2 kommentarer:

Anonym sagde ...

God weekend, hvad kan man forlange mere end sin familie omkring sig, sandsynligheden for sne og så bagels direkte hjembragt fra Gud eget land :-)))))
Kh Lotte

Camilla sagde ...

Ikke meget mere Lotte :-) - og rigtig god weekend til dig.