Sider

torsdag den 19. januar 2012

Turen går til LAS VEGAS


Som et lille ekstra krydderi på ”livet i Stockholm” er jeg taget på en lille udflugt. Turen går til Las Vegas – det er ren business... – og kone og børn må derfor passe på skærgårdsvillaen.
Hvorfor rejse man til Las Vegas ? Det er næsten på den anden side af kloden, tidsforskellen er 9 timer, og man spenderer 20 timer på transport. Svaret er ”CES” – Consumer Electronic Show. CES er verdens største elektronik messe, det er her alle de store elektronik giganter (læs: HP) præsenterer de nyeste dimsedutter. 150.000 personer besøger CES på 4 dage –  halvdelen kommer fra Kina og omegn – og så er vi et par stykker fra ”Scandic”.
Er du interesseret i dimsedutterne så læs om alle de hotteste nyheder her – og bemærk vinderen af PC kategorien (læs: HP)... 

Men ud over dimsedutter er der jo også andre ting at se på i Las Vegas.
Allerede turen over Atlanten blev en større oplevelse end forventet. Jeg blev opgraderet til  1. klasse – og jeg vil erkende – helt uden at være flov – at jeg  ikke plejer  at flyve 1. klasse. Men denne gang blev jeg ført op på 1. sal på Boing 747-400 – her var vi bare 20 personer, der  sad i hver sin kabine og blev opvartet af vores egne – næsten private – stewardesse.  Fantastisk –  de 9 timer forsvandt lynhurtigt – jeg sov kun ganske lidt – jeg skulle jo have max ud af mine 9 hours in heaven.  

Så kom vi til Las Vegas. Og her er der fest og farver, store hoteller, store biler, store casinoer – ja, vi er jo i USA hvor alt er stort – men i Vegas er det hele bare lidt større. 





Den store messe startede tirsdag – og vi skulle jo have tiden til at gå om mandagen... Derfor tog vi på helikopter tur til Grand Canyon. Det kan så godt anbefales !!  En tur over Hoover Dam, lidt rundt i ørkenen og så ind over Grand Canyon, hvor vi landede og spiste frokost. Og så tilbage igen. Grand Canyon er kæmpe stort og når man ser det fra luften bliver det ikke mindre.  Jeg fik plads ved siden af piloten – og det var en fantastisk tur. Til dem som også lider af højdeskræk kan jeg oplyse at helikopteren stiger ganske stille opad – og det er faktisk ret behageligt.








De sidste dage måtte vi arbejde lidt – vi viste alle de fantastiske produkter (læs: HP) til vores kunder og vi mødte produktudviklere og bosser fra verdens største IT firma (læs: HP). Herefter gik turen hjem igen – og måske tager vi afsted igen til næste år.

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

USA er fantastisk og fuld af spændende rejseoplevelser - I blir´ nødtil at tage med næste gang, Camilla :-)) Så kan I lege turister mens farmand jobber ;-D

Anonym sagde ...

Sorry, glemte at signe:

Kh. Lotte

Camilla sagde ...

Rigtig god idé Lotte :-)