Sider

mandag den 24. oktober 2011

Det gode skib Rosella

Vi havde bestemt os til at tage til Ålands Øerne (Mariehamn) i lørdags, og havde booket billet på det gode skib Rosella. En rute som man nok kunne kalde Sveriges pandang til " æ spritter".
Mogens var turplanlægger, så han sørgede for at vi kom  af sted i god tid, faktisk i så god tid, at vi kunne nå en punktering, og køre hjem og hente den evt. glemte nøgle. På havnen i Kapelskär ankom Rosella langt om længe, og vi havde givet Peter og Tone instrukser om at drøne af sted og tage et godt bord, hvilket de gjorde. Lige i det øjeblik vi andre skulle gå ombord, gjorde landgangsbroen knuder, og der blev råbt STOP!!! og efter de forsøgte at reparere den, og vi blev omdirigeret til at  gå via bildækket. Fuldstædigt som i Grækenland.

Ombord på færgen havde vi booket  DEN STORE BRUNCH-BUFFET, og den havde vi store forventninger til. Og det viste sig, at Peter og Tone havde spildt deres kræfter for vi havde allerede bestilt et bord - og hvilket bord. Helt i spidsen og med en skøn udsigt. Også startede en helt fantastisk overfart på 2 timer, og jeg vil påstå noget smukkere end turen med "æ spritter".
Vi venter på færgen

Skyerne forsvandt og solen brød frem, da færgen kom. Hvor heldig kan man være!!

Her har Mogens smadret landgangsbroen, og Viola er dybt chokeret (eller apatisk -)

Se lige udsigten  - og de smukke unge mennesker i forgrunden

Mogens fortæller en eller anden løgnhistorie

Endnu mere udsigt


Vi kastede os over buffetten, og der var alt hvad man havde lyst til- og det nød især Tone og Peter godt af :

Ceasar Salat, pandekager, brocollitærte og kanelsnegl

Vi kunne godt ha' siddet der under hele turen, men efter en time skulle de jo tjene på os, og vi blev smidt ud. Vi gik en tur op dækket, og deroppe var de lige nogle spillemænd der havde fundet violinen og harmonikaen frem. Man kunne ikke ønske sig et bedre lydbillede, til indsejling til
Mariehamn.



Ruten fra Kapelskär til Mariehamn på Ålands Øerne

Spillemænd






Mogens fik åbenbart fravristet mig kameraet, så der nu er 2!! fotos af mig fra turen . Rekord!!

Titanic


Er det ikke helt fantastisk smukt?


Ingen kommentarer: