Sider

tirsdag den 4. oktober 2011

home alone

Nu undrer I jer sikkert over, hvorfor der er så få billeder af Peter på bloggen. Han er med på vores turer, men jævnligt vælger han også at blive hjemme og hænge ud, og nyde freden  - og kunne spille musik for fuld skrald. I lørdags var han af sted med Mogens, de spillede frisbee-golf, dette er ikke dokumenteret, for de havde intet kamera med. Men det var åbenbart rigtig skægt.

For en god ordens skyld vil jeg lige bringe et par fotos af Peter. Han er i gang med at gøre bilen ren, og dermed tjene lidt ekstra.



Dagen efter var det endnu en tur dag, efter at Viola havde været til skøjteskole. Vi tog til Länsmansgården, hvor der var Æblets dag. Udover at kunne smage på forskellige æbler, var der naturligvis også mulighed for at købe kaffe og lækker hjemmelavet kage. Samtidig var det en del af Kunst i Roslagen  og der var flere kunsthåndværkere der havde udstillinger, bl.a med textil og keramik.
Det er Åkersberga haveselskab, der driver Länmansgården,(med en gennemsnitsalder på 70 år) og det var virkelig skønt at gå rundt i deres have, og se på hvordan de hyggede sig med at ordne både æblerne, men også sørge for kaffe og kage og andre praktiske ting. 


Man kunne også få sorts-bestemt sine æbler - Tror det er disse vi har i vores have

Viola fik sig et stykke hjemmebag


Lidt stramtandet!




Fin bænk




Hjemme igen, lavede vi spejlæg til frokost , og fik op til flere æg med 2 blommer i - fra helt almindelige konventionelle æg forstås (naturligvis fritgående )

Og Viola bagte muffins :


Ingen kommentarer: