Sider

torsdag den 22. december 2011

Filmtid

Nu nærmer juleferien sig, og så er der måske tid til at se en film eller 2. I den anledning har jeg et par anbefalinger, som jeg gerne vil skyde afsted.


Igår fik vi endelig set filmen " Hur många lingon finns det i världen?" - Jeg kan ikke lige finde den danske titel, men instruktøren hedder Lena Koppel.
Det var ret populær, da den kom ud her i Sverige for måske et år siden.
Det er en familiefilm, som selv Viola synes var god. 


Til de af jer i DK, der kan tage SVT2, så kommer der en rigtig god dokumentar d.26.12 kl. 20, som hedder Kokvinnorna. 2 søstre, hvor af den ene har valgt at blive på slægsgården og passe sine køer, mens den anden er flyttet lidt væk, men stadig hjælper til på gården. Nu er de ved at være gamle, og har svært ved at passe det hele, men køerne vil de ikke undvære. 


Når vi nu er i dokumentar-afdelingen, så prøv at få fat i filmen " Män som simmar"  - En engelsk fyr er bosat i her i Sverige, med sin svenske kone og deres barn. Han føler sig, efter 5 år, stadig ikke integreret i det svenske samfund (ikke specielt opløftende), og han får det råd fra sin svensk-lærer, at tilmelde sig et kursus.


Af alle muligheder, tilmelder han sig synkronsvømning for mænd, og det bringer en masse med sig.
Synkronsvømmeholdet eksisterer her i Stockholm, og de har netop været med i en slags "danseforestilling" - det kunne have været lidt skægt at se.


Rigtig god fornøjelse! 

Ingen kommentarer: