Sider

søndag den 16. januar 2011

Flere løse tænder, Ikea og REA

Hvornår er det lige at svenskerne har tænkt sig, at tage deres julepynt /julelys ned ? De har det tændt nat og dag. Faktisk er de ret vilde med lys, måske fordi her bliver så mørkt. Bare her i huset er der 39 indbyggede spots, derudover er der en masse andre spots, samt naturligvis almindelige lamper. Fotos fra huset kommer senere, vi er ikke helt på plads endnu!  Men vi arbejder på sagen, var bl.a i Ikea i 5!!! stive timer igår.  Der blev købt flere sovesofaer, så vores gæster kan sove godt. Det viste sig godt nok, at vi har købt betræk til en sovesofa, men ikke selve sofaen!!!
 Selvfølgeligvar turen  med indlagt pause hvor vi fik köttbullar og kanelbullar, så vi forsøger at integrere os -
Man kan nok sige at børnene er ved at være integreret, når de går ud og ruller sig nøgen i sneen, og derefter hopper i bad.
Peter begyndte på Søraskolan torsdag, og det var en hård dag - men allerede fredag kunne han forstå venner og lærere meget bedre, og var blevet en del af slænget.
Vi fik afslag på Violas børnehave, så vi håber at der er plads på prioritet 2, så hun kan få sig nogle venner.
Også en lille OPFORDRING på Violas vegne- Hun vil så gerne modtage post, så har du 2 min. , eller dit barn har, så send gerne Viola et lille brev/postkort.
Viola tabte endnu en tand i morges, så nu taler hun med en meget sød hvislende lyd.

På vej ind, efter at have rullet sig i sneen



Fra vores hus,mod naboen der også arbejder hos HP

Mere smukt sne



På vej hjem fra byen, vores vej



Alle vores kvaler er over, efter vi har fået BOGEN. Den giver bare svar på alt mht.at bo i Sverige. Feks af Heick/Volmer ikke køber kød i Sverige, da udskæringer er underlige!!!



3 duftlys, og badet er pludselig et wellnes område



Der bages rugbrød - som blev rigtig godt. Tak til "tandlægen"


Endnu en pløk er røget!!!








Ingen kommentarer: