Sider

torsdag den 27. januar 2011

Koldt

Her er så koldt, altså udenfor. Herinde er der stortset gulvvarme over det hele, og i næste får vi leveret en masse björkved, så vi kan tænde op i både stuen og soveværelset. Udenfor er der minus 9 grader, og når jeg hænger vasketøj ud, bliver det stivfrosset.

Viola er afleveret i förskolan - det er gået over al forventning med hende. Hun har fundet sig 2 venner, Delara og Evelina, som også begge skal i skole efter sommeren.

Mogens og jeg besøgte Violas skole tirsdag aften, til et intro-møde. Top hyggelig skole, hvor förskolaklassen er i en bygning for sig. Og måske er der 25 i hver klasse, eller måske er der 75 elever i alt fordelt på 3 klasser...Vi må se at få lært at høre forskellen på de 2 tal.
Og i det hele taget få lært at tale svensk. Som betjenten sagde til Mogens, da han stoppede ham den anden dag og ikke forstod ham ; Nu er du i Sverige, så må du også tale svensk! Mogens blev forøvrigt stoppet for at køre i en busbane!

Peter er begyndt på Prolympiaskolan i dag, og det er virkelig ærgeligt at han skal opleve det her skift, og han var også meget træt af det.  Har dog fået en sms med " Nice klasse"  - så han skal nok falde hurtigt til. - igen.

Ingen kommentarer: