Sider

mandag den 9. maj 2011

Fordomme - og ubåde

Svenskerne har ikke gjort den allerbedste figur, de sidste par dage. Først var der (endnu en) ubåd, der blev set i skærgården - som godt nok bliver undersøgt, men iflg. en vvs-mand, er et rør, der er dukket op til overfladen. Så vi kan godt ånde lettet op...ingen russere er på vej til at indtage Sverige. Også var den om den fulde svensker, som var ude og flyve og besluttede at lade vandet i midtergangen. Godt de selv kan holde gang i de fordomme, som vi måtte have om dem.

Heldigvis er der også andre svenskere, naboer f.eks - som invitere børnene over for at hoppe i deres trampolin, som giver dem is - og os vin. Jeg var jo hurtig til at følge med, ikke for at hoppe i trampolin, vi ved vist godt hvordan det vil gå! Men jeg øjnede en mulighed, for at tale med et voksent menneske, som ikke er pædagog/kassedame/ Mogens.

Weekenden blev også brugt på en tur til Vaxholm  http://www.svetur.se/sv/vaxholm/ - smuk ø, der har en meget fin havneby, med en havnetrafik som er ret imponerende. En stemning af Skagen, på en af de bedste sommerdage. Vi fandt en frokostrestaurant, hvor Mogens fik en sildetallerken, han mente godt nok den kunne blive meget bedre, havde de serveret rugbrød og ikke kartofler til!

Selvfølgelig var vi også hjemme i haven, og fik sået lidt hist og pist - ikke at det trænger, her er ret fint som der er! 
Glæder mig til syrener og liljekonvallerne springer ud -totalt yndlingsblomster.

Synes nu godt at fuglene kunne styre sig lidt - lå og øvede tysk med Peter ude på terrassen og fandme om ikke en fugl sked på os. Ha ha!


Tidligt lørdag morgen

Hils på vores nye ven Rapido- og Viola armeret til tænderne m. telefoner mm

Garage på Vaxholm

Der blev tanket op i en lind strøm


Waholm Hotel http://www.waxholmshotell.se/2b/


Fjollet tøs


Cool kid

Another cool kid


Frøperspektiv er aldrig godt

Ingen kommentarer: