Sider

tirsdag den 24. maj 2011

Skyld med skyld på!

Den anden dag, spurgte Mogens mig, om man kan kalde os dårlige forældre, når vi ikke har opdaget at vores barn er syg. Det er Viola vi taler om, og det er ikke noget alvorligt, blot stafylokokker i halsen. Men for pokker, pigebarnet har ikke opført sig syg, har været frisk og fræk som altid.
Hun har godt nok ikke den store begejstring for vores løb om tirsdagen, måske fordi hun har været træt. . I alle tilfælde,har hun lokket først en mor og derefter en anden mor, til at holde hende i hånden.
Den først mor klagede ovenikøbet over at " hun skulle gå rundt med Viola i hånden". Så nu har jeg forklaret Viola at hun altså skal løbe, og slet ikke holde brokke-moren i hånden.

Der hvor hunden ligger begravet, er nok nærmere at Viola er konkurrencemenneske, og den del bliver ikke tilfredsstillet ved at lege "skrælle banan".
Vi må finde noget benhårdt sport til hende..hmmm... tænke tænke..måske noget hvor hun tjener kassen og begaver sine forældre.
Nu er kunsten i mellemtiden, at få lokket hende til løb igen, vi forsøger med, at hun får en løbe t-shirt og drikkedunk fra løbeklubben. Det rykker vist ikke helt, så måske er vi ude i noget seriøst bestikkelse.

Faktisk kunne man vel kalde os dårlige forældre x 2  - først så opdager vi ikke at hun er syg, og så lader vi hende løbe alene rundt i de svenske skove, hvor vi  ved at der både er ulve, jærv og vildsvin!!!

Ingen kommentarer: