Sider

mandag den 26. september 2011

Fotograf

Peter havde mange overvejelser her til morgen, da han skulle fotograferes idag. Og håret skulle jo sidde pænt og flot, men det kunne en cykelhjelm ødelægge - men på den anden side, så var vejret altså strålende, og det er irriterende at  vente på toget/bussen. Cykelhjelm er obligatorisk indtil 15 år her i Sverige, så den mulighed kunne han ikke overveje. Nu har Peter altså det lækreste tykke hår, og man vil ikke kunne se om han har haft cykelhjelm på. I modsætning til mig  - som en god veninde engang sagde til mig : " har du fønet dit hår, med badehætte på?"

Og det ER vigtigt at se godt ud, på de der klassefotos - ydermere er Peter blevet valgt som kamratstödjare. Dette blev han valgt til at være, efter afstemning i klassen. En kamratstödjare skal støtte og hjælpe elever i klassen, som ikke har det godt, eller som er nye i klassen. Alle disse kamratstödjare fra alle klasser (der er 2 i hver klasse, een af hvert køn), skulle samles og fotograferes. Resultatet skal I naturligvis nok få at se, når det kommer. Men helt galt er jeg sikker på, det ikke går !!




Søndag aften lavede Mogens elggryde - Noget virklig potent kød, med masser af vildt smag i, næsten så det smagte af indmad (lever). Lækkert var det!


Elggryde m. kantareller og mos på kartofler og pastinak
Vores søndag blev forresten afsluttet på ret kreativ vis. Efter aftensmaden, beordrede Viola os tilbage til bordet, når vi havde ryddet op, også ville hun lære os at tegne. En ret underholdende lektion, og her er resultaterne (he he ):




Ingen kommentarer: